Čo je Sous-Vide? Sous-Vide (vyslovuje sa sue-veed) znamená „vo vákuu“ a je to francúzska technika varenia, ktorá sa riadi jednoduchým procesom vákuového uzavretia ingrediencií vo vrecku a následným umiestnením vrecka do vyhrievaného vodného kúpeľa.
Vaša rúra AEG SteamPro to ešte zjednoduší a umožní vám to bez toho, aby ste museli vákuovo zatavené vrecko vkladať do vyhrievaného vodného kúpeľa. S vašou rúrou AEG SteamPro môžete použiť techniku Sous -Vide na prípravu mäsa vždy na presnú úroveň prepečenia.
Ľahko to zvládnete aj vy!
Čo keby sme vám povedali, že pomocou funkcie varenia Sous-Vide vo vašej rúre AEG SteamPro môžete ľahko variť rovnako ako profesionáli.
Správne! Ak budete postupovať podľa týchto krokov, vaša rúra AEG SteamPro vám pomôže bez námahy dosiahnuť super výsledky techniky varenia Sous-Vide.
Krok 1
Ingrediencie vákuovo utesnite v plastovom vrecku vhodného pre Sous-Vide varenie.
Krok 2
Vložte jedlo do rúry.
Krok 3
Vyberte ikonu Sous-Vide „SV“.
Krok 4
Zvoľte požadovanú teplotu.
Krok 5
Vyberte „Štart“.
Krok 6
Sous-Vide vaření nejen pomáhá získat pokrmy s neuvěřitelnou chutí bez ztráty vlhkosti, ale také uchovat si všechny živiny. Vyzkoušejte ve vaší troubě AEG SteamPro přípravu jídla metodou Sous-Vide!