Talianska panzanella s krevetami

Ingrediencie

200 g paradajok, 1 uhorka, 2 papriky, 1 šalotka, 1 malá cuketa, soľ, korenie, 60 ml vínneho octu, 50 ml olivového oleja, 150 g starého pečiva, 500 g kreviet, 60 ml olivového oleja, 3 strúčiky cesnaku, hrsť hladkej petržlenovej vňate

Talianska panzanella s krevetami podľa Jána Punčochářa

Postup

Na panvici Wok Fusion osmažíme očistenú nakrájanú papriku, šalotku a cuketu. Zeleninu osolíme a okoreníme. Opečenú zeleninu zalejeme octom, vložíme ju do misy a pridáme nakrájané čerstvé paradajky a uhorky. Do šalátu pridáme natrhané kúsky starého pečiva a premiešame. Necháme odpočívať pri izbovej teplote.

Medzitým si očistíme panvicu Wok Fusion. Rozpálime ju a opečieme na nej olúpané krevety. Pridáme nakrájaný cesnak a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.