Hrušky v červenom víne

Pri tomto recepte nevynechávajte korenie, ibaže by sa vám skutočne protivilo, pretože jedlu dodá nezameniteľné teplo a hĺbku.

INGREDIENCIE

400 ml červeného vína plnej chuti, 1 lyžička cukru, 2 hrušky, voliteľné korenie: škorica, klinčeky

PRÍPRAVA


4 porcie

1 Červené víno a cukor zredukujte v rajnici na polovicu. Hrušky rozpoľte, ošúpte a odstráňte jadrovníky. Hrušky a červené víno utesnite vo vákuovacom vrecku spolu s korením pomocou vákuovacej zásuvky.

2 Vrecko vložte do rúry na 3. úroveň, zvoľte program Sous-Vide a pripravujte 15 minút pri teplote 95 °C.

Servírovanie
Tento dezert sa výborne dopĺňa s anglickým krémom Crème Anglaise.

  • Limetková pena s malinovou omáčkou

    Výrazná malinová chuť kontrastuje so sladkou limetkovou penou a vytvára svieži dezert, ktorý navyše skvele vyzerá.

  • Hrebenatky s feniklom

    Úžasná, veľmi rýchla večera s vynikajúcou aromatickou vôňou.

  • Slávky na víne

    Ak túžite po jedle s rýchlou a jednoduchou prípravou, ktoré skvele vyzerá, lepšie si vybrať nemôžete. Toto je osvedčená francúzska klasika.

     


Objavte viac so značkou AEG