Objavte naše recepty

Objavte naše recepty

PRE PARNÉ RÚRY

Parné rúry už dlhé desaťročia patria medzi tajné zbrane profesionálnych kuchárov v špičkových reštauráciách. Vlhkosť, ktorú dodáva para, zlepšuje chuť a štruktúru jedál, a premieňa tak každý chod na majstrovské dielo. S našimi multifunkčnými parnými rúrami zvládnete pripraviť celý rad pôsobivých a lahodných pokrmov – od pečeného nákypu až po šťavnatý steak dotiahnutý do dokonalosti pomocou metódy sous-vide. Príprava jedla v pare naviac poskytne priestor vašej fantázii a kreativite – či už budete piecť mäso, pečivo, múčniky alebo variť zeleninu, výsledok vás vždy ohromí. Naše jednoduché, ale chuťovo rafinované recepty vás presvedčia, že by parná rúra vo vašej domácnosti nemala chýbať.

Dokonalé pečenie

Radi pečiete a chcete objaviť výhody pary? Stiahnite si našu kuchársku knihu ZDARMA plnú chrumkavej a nadýchanej inšpirácie. Môžete sa spoľahnúť, že podľa našich receptov hravo vykúzlite slané aj sladké pečivo, ktoré bude chutiť ako z vašej obľúbenej pekárne.

Inšpirácia do vašej kuchyne

Multifunkčná parná rúra prináša nové možnosti do vašej kuchyne. Aby ste sa s novou rúrou lepšie zoznámili a vyskúšali si jej funkcie, ponúkame vám kuchársku knihu plnú inšpirácie, ktorú si môžete ZDARMA stiahnuť v našom formulári. Nájdete v nej originálne recepty na predjedlá, hlavné chody aj dezerty, aby ste si mohli pripraviť vynikajúce kompletné menu.

Sous-Vide krevety

Objavte výnimočnú chuť Sous-Vide

Príprava jedla metódou Sous-Vide posunie vaše kuchárske zručnosti na novú úroveň. S inšpiráciou z našej kuchárskej knihy to všetko zvládnete jednoducho. Mäso pripravené metódou Sous-Vide bude jemné a šťavnaté, rovnomerne prepečené a takmer bez úbytku hmotnosti. Na druhej strane je zelenina jemná, chrumkavá a krásne sfarbená.

  • Roastbeef so zemiakmi
  • Šalát s farmárskym kurčaťom
  • Šalát Caesar zo zvyškov
  • Tichomorské ponímanie šalátu Caesar
  • Šalát Caesar so steakom rib eye
  • Hus s kalerábovou kapustou a šampiňónmi
  • Kura na paprike s pečenými paprikami a kyslou smotanou
  • Zapečený baklažán s paradajkami a syrom feta
  • Srnčia sviečkovica s tekvicovou tarhoňou
  • Kačacie prsia s marhuľovým šalátom
  • Králičie stehná s jarnou plnkou s medvedím cesnakom /Králik s jarnou plnkou
  • Pošírovaný morský vlk so špargľovým rizotom a marinovanou špargľou
  • Karí z červenej šošovice s kokosovým mliekom a koriandrom, pečená tekvica /Červená šošovica na ázijský spôsob
  • Teľacia kotleta marinovaná v bylinkách, pečená cibuľa na tymiane a slanine
  • Quiche s medvedím cesnakom a zemiakmi
  • Krupicová kaša
  • Vianočný šalát zo pstruha
  • Kačacia polievka kaldoun s petržlenom
  • Sendvič s pečenou tekvicou a ovčím syrom
  • Mäsový závin so šalviou a hubami
  • Šalát zo zelenej špargle s pošírovaným vajíčkom
    Šalát zo zelenej špargle s pošírovaným vajíčkom
  • Flammkuchen s bylinkami a zrejúcim syrom
    Flammkuchen s bylinkami a zrejúcim syrom
  • Krevety v koriandri
  • Marinovaný melón
  • Uhorkové gazpacho
  • Taštičky Pide
    Taštičky Pide
  • Tacos de Bistec
    Tacos de Bistec
  • Grilované krevety
    Grilované krevety
  • Polievka Laksa
    Polievka Laksa
  • Ostriež podľa Kitchenette
    Ostriež nílsky s paradajkami a olivami
  • Kačacie prsia
  • Hovädzí steak s pečenými zemiakmi
  • Bravčové líčka dusené v cideri
  • Údený losos na zelenom čaji
  • Pošírovaný pstruh so zeleninou
  • Salát z červenej repy s čakankou
  • Máslový koláč s brynzou
  • Polievka z pečenej cibule a slaniny, smažená quinoa s chilli
  • Polievka z červenej repy
  • Zeleninová krémová polievka so šošovicou
  • Cibuľačka (Sous-Vide)
  • Gazpacho s tigrími krevetami
  • Limetková pena s malinovou omáčkou
  • Hrušky v červenom víne
  • Tvarohové buchty s rumom a hrozienkami
  • Pečený závin z hrušiek s jogurtovou zmrzlinou
  • Hruška v portskom víne
  • Veľkonočný baránok
  • Tvarohový koláč s figami
  • Bábovka s kokosom a šľahačkou
  • Frgál s hruškami, lekvárom, tvarohom a makom
  • Toastový chlieb
  • Talianska panzanella s krevetami
  • Pečené paradajky s olivami a kuskusom
  • Hrebenatky s feniklom
  • Slávky na víne
  • Jarné závitky varené v pare

SILVESTROVSKÉ MENU AKO OD ŠÉFKUCHÁRA

Padla príprava silvestrovského pohostenia na vás? Zapôsobte na svojich hostí profesionálne pripraveným menu podľa receptov od nášho ambasádora a známeho českého šéfkuchára Jana Punčochářa.

  • Predjedlo

    Pečené paradajky s olivami a kuskusom

  • Polievka

    Cibuľačka (Sous-Vide)

  • Hlavný chod

    Bravčové líčka dusené v cideri

  • Dezert

    Hruška v portskom víne