NAKÚPTE VIAC, ZAPLAŤTE MENEJ! Viac informácií

Rúry AEG

Objavte rúry AEG a nájdite tú, ktorá vyhovuje vaším potrebám. Naše spotrebiče s pokročilými funkciami vylepšia každý váš kulinársky zážitok. 

null Rúry
Rúry
null Parné rúry
Parné rúry
null Kompaktné rúry
Kompaktné rúry
Horný panel rúry AEG

NOVÝ SPÔSOB VARENIA

Objavte nový spôsob varenia s našimi parnými rúrami. S parou môžete variť zdravšie a chutnejšie ako kedykoľvek predtým. 

Kuracie mäso a ryby pripravované v rúre.

Prekročte svoje kulinárske hranice

Naučte sa nové techniky a experimentuje so surovinami. AEG prináša novú radu rúr, s ktorými môžete používať horúci vzduch, paru, metódu Sous-Vide alebo kombináciu horúceho vzduchu a pary. Každé vaše jedlo bude ešte chutnejšie a zdravšie.

Detail displeja rúry.

Varte každý deň ako profesionál

Zažite varenie bez stresu a vždy s úspechom vďaka asistovaným programom, teplotnej sonde a funkcii Steamify®, ktorá uľahčuje prípravu jedla v parnej rúre. 

Osoba vkladá pokrm do rúry.

Užijte si zdravé varenie

Rúry AEG chránia kvalitu surovín a zachovávajú v nich maximum chuti, farieb, živín a správnu konzistenciu. Vďaka vareniu v pare môžete použiť menej soli, tuku a v pokrme zachovať minerálne látky či až 90 % vitamínu C***.

NAŠE PARNÉ MODELY

Vylepšite svoje recepty s našimi parnými funkciami. 

STEAMPRO S FUNKCIOU SOUS-VIDE

STEAMPRO S FUNKCIOU SOUS-VIDE

Varte s maximálnou silou pary a staňte sa profesionálom techniky Sous-Vide.
STEAMPRO

STEAMPRO

Pečte, zapekajte, duste, grilujte a varte v pare vďaka pokročilým parným programom.
STEAMBAKE

STEAMBAKE

Pečenie s parou. Pre ešte lepšie výsledky.
Moderná kuchyn s rúrami stojacími v rade za sebou.

NAŠE ENERGETICKY NAJÚSPORNEJŠIE PARNÉ RÚRY

Parné rúry AEG EcoLine sú naše energeticky najúčinnejšie modely. Všetky modely majú parnú funkciu, ktorá umožňuje variť pri nízkych teplotách a šetrí až 20 %* energie. Ďalej sú vybavené funkciou parného čistenia, ktorá spotrebuje až o 95 %** menej energie ako pyrolytické čistenie. 

***Na základe externých testov porovnávajúcich obsah vitamínu C v surovej brokolici a v brokolici uvarenej v pare. Test prevedený na základe stanovení kyseliny askorbovej (vitamín C) v potravinách vizuálnou metódou HPLC/UV.